V nadcházejících dnech a týdnech se miliony lidí opět vydají na různé cesty, ale se společným cílem – vrátit se na Vánoce domů, k lidem, které mají rádi a se kterými chtějí strávit nadcházející svátky. A je jedno, jestli jedete po dálnici, rychlostní silnici, šotolinové cestě nebo zasněžené polní cestě: hudební doprovod této cesty vás bude provázet navždy – v rádiu, ve vaší mysli, v paměti generací. MINI věnuje této písni, která každoročně naladí lidi na celém světě na sváteční období, speciálně vyrobený videoklip. V hlavní roli celosvětová komunita MINI.

Výroba videa je dalším vrcholem aktuální kampaně britského výrobce prémiových vozů BIG LOVE. Motto vyjadřuje rozmanitost, která se v praxi uplatňuje ve všech svých podobách. Vítá svěží, otevřené myšlenky a nové nápady bez ohledu na to, odkud přicházejí. Ústředním prvkem je pro komunitu MINI charakteristická směs individuality a pocitu vzájemné sounáležitosti. Rozmanitost této komunity vystihuje slogan „Každý jsme jiný, ale společně jsme skvělí“. Ve videoklipu k písni Driving Home for Christmas se fanoušci MINI z různých zemí a regionů ocitají v různých situacích, když během svátků cestují za svými rodinami a přáteli.

Díky natáčení videoklipu, které iniciovalo MINI, se píseň Driving Home for Christmas vrací tam, kde vše začalo: do velmi speciálního britského vozu. Protože cesta, která inspirovala Chrise Rea k napsání jeho úspěšné písně, se odehrála v klasickém Mini. Ve videoklipu je ukázána původní cesta z Londýna do severní Anglie, která je kombinována se scénami ukazujícími dnešní fanoušky MINI na jejich předvánoční cestě.

Líbil se Vám tento článek? Sdílejte jej!